MP Denmark maillots voor meisjes

MP Denmark maillotsMP Denmark meisjes maillots

MP Denmark is een mooi meisjes maillots en sokken merk. Shop nu de kwalitatieve prachtige maillots van MP Denmark bij Meisjesmaillots.nl. De meisjes maillots zijn super zacht en hebben een superieure kwaliteit. MP Denmark is een Deens merk. Het merk bestaat sinds 1937.

Kwaliteit in combinatie met een goede pasvorm en trendy kleuren en prints zijn het belangrijkste in de visie van MP Denmark. De meisjes maillots van MP Denmark zijn stevig, ze vallen goed op de maat. De maten zijn anders dan Nederlandse maten, je koopt een maillot op het aantal cm van jouw kind, bijv. 100 cm (1 meter), 110, 120 cm etc. Zodat je zeker weet dat de maillot goed past. De pasvorm is prima, de maillots vallen niet groter of kleiner dan de maat die je koopt. 

De glitter maillots van MP Denmark zijn innovatief! Ze zijn gemaakt van 80% katoen, 28% metallic, 18% polyamide en 4% elastan. De glitters zijn prachtig te zien aan de buitenkant, maar aan de binnenkant zijn ze zacht en prikkelen ze absoluut niet!

De effen maillots en maillots met print zijn gemaakt van 80% katoen, 17% polyamide en 3% elastan. Alle maillots voelen heel zacht aan en zijn comfortabel om te dragen.

 

 

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina