Bonnie Doon

Bonnie DoonBonnie Doon meisjesmaillots, meisjes leggings & meisjes sokken

Bonnie Doon is een stabiel en kwalitatief merk dat in 1957 in Amerika wordt opgericht door Alex Lee Wallau. De merknaam van het beenmodemerk is echter van Schotse afkomst. 'Bonnie' betekent mooi en 'Doon' is de naam van een rivier in Schotland. Founding father Wallau brengt met zijn nieuwe merk een sterke combinatie van kwaliteit en mode, tegen een redelijke prijs op de Amerikaanse markt. In 1969 komt Bonnie Doon voor het eerst op de Nederlandse markt. Het merk is hip, eigentijds en heeft een prachtige kwaliteit. Bonnie Doon is een mooie aanvulling op de merken Ewers en Mala bij Meisjesmaillots.nl

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Meisjes maillots Bonnie Doon

De meisjes maillots van Bonnie Doon hebben vrolijke stippen, strepen en prachtige effen kleuren. Kleurrijk, hip en kwaliteit daar staat Bonnie Doon beenmode voor. De meisjes maillots vallen normaal qua maat. Bij Meisjesmaillots.nl hebben we meer dan 100 soorten maillots voor meisjes.

Meisjes sokken Bonnie Doon

De meisjes sokken van Bonnie Doon zijn vrolijk en hip. Er zijn ook kniekousen. Het zijn mooie geweven stoffen en ze hebben een prima pasvorm. Koop een paar Bonnie Doon sokken bij Meisjesmaillots.nl!