Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Happy new year

Happy New Year! 

Wij wensen je een heel gezond, gelukkig en gezellig 2018! 

Ontzettend bedankt dat je klant bent bij ons, dat waarderen we enorm. 

Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te adviseren, te gekke kleding te produceren met onze eigen kledinglijn waarin de kids kunnen spelen.  

Om mooie andere merken in te kopen die ook eerlijk geproduceerd zijn, waar goede lonen zijn betaald voor de werknemers, er normale werktijden gehanteerd worden en mensen blij zijn om de merken te maken.

Lees meer

Bedankt!

30 dec. 2017 17:09:00

Bedankt

Bedankt!

Aan het einde van het jaar ben ik druk bezig geweest met de jaarafsluiting. Tellen, tellen en nog eens tellen. Administratie gedaan. De laatste bestellingen op de post naar jullie.

Overdenken hoe 2017 voor mij is gelopen. In het voorjaar is gebleken dat ik heel erg flexibel ben en dat ik veel heb moeten incasseren.

Jullie hebben het vast gemerkt, de productie van Ninie ging niet vlekkeloos helaas. Mijn collectie werd te laat en ook nog eens niet goed geleverd waardoor we helaas geen katoenen jurkjes in de zomercollectie konden presenteren. Gelukkig heb ik hele lieve leveranciers die mij direct uit de brand hebben geholpen. 

Lees meer

post.nl

Post.nl heeft vertraging en verstuurd onterechte boete kaarten wat kun je doen...

Gisteren ben ik bij mijn Post.nl pakketpunt De Schrijverij in Heiloo geweest. Zij gaven aan dat alle post, ook de pakketten momenteel vertraging hebben i.v.m. de drukte van de Sint. Het spijt me als jouw pakket of poststuk hierdoor later aankomt, echter... het is overmacht. Post.nl is de betrouwbaarste partner om te versturen, ik ben afhankelijk van Post.nl en ik hoop dat de post niet al te laat bij jullie aankomt. Check svp de track & trace code of de verzending echt de dag aankomt of later is. Post die verstuurd is met brievenbuspost (1 maillot of 1 shirt) is meerdere dagen vertraagd nu. Ik stuur altijd een verzendmail zodra de post is verstuurd, daarna is het overgedragen aan Post.nl.
 
Post.nl stuurt ineens nu weer regelmatig een batch onterechte boete kaarten uit naar onze klanten (en klanten van andere webshops). Wij vinden dit heel vervelend en bieden hierbij onze excuses aan als dit jou is overkomen.
Lees meer

ladies night 24 november  Ladies Night vrijdagavond 24 november van 19.30 - 21.00 uur wij laten deze avond een zonnetje op je schijnen!

Annemiek, Kirsten en Judith verwelkomen je graag met koffie, winterthee en wat lekkers.

Deze avond is voor jou om te relaxen en te genieten voor de drukke tijd die komen gaat. Kirsten (Witte Vlinderr) laat je kennis maken met healing en/of trekt een kaartje voor jou met een boodschap voor het nieuwe jaar. Bij Annemiek (La Casa Bella) kun je een feestelijke engeltjes hanger maken en bij Judith (Ninie kinderkleding) shop je een leuke Sint of Kerst outfit met 30% korting. 

Lees meer

Mp denmark maillots Meisjes maillots MP Denmark - nieuw merk bij Ninie kinderkleding & meisjesmaillots.nl

Afgelopen juli, op de inkoopbeurs in Parijs, Playtime, kwam ik in gesprek van Lisette van het prachtige merk MP Denmark.

De zachtheid van de maillots, de afwerking aan de bovenkant en de kwaliteit vielen mij gelijk op en ik dacht jaaaaa, dit merk wil ik toevoegen in onze webshop want hier worden mijn klanten blij van.

Lees meer

ninie shopping dag

Uitnodiging shopping middag 28 januari 2017

Ik nodig je graag uit om naar onze showroom te komen voor onze Shopping Middag op 28 januari 2017. 
 
Tijdens deze middag krijg je leuke kortingen op alle zomer- en wintercollecties, kun je alles voelen & passen en er staat koffie, thee en wat lekkers voor je klaar. Klets gezellig bij met je vriendinnen en bij aankoop krijg je een leuk cadeautje mee, van mij voor jou :-).
  
De voordeur is waarschijnlijk dicht, bel mij svp even als je voor de deur staat, dan kom ik gelijk naar beneden om je welkom te heten. Het telefoonnummer is: 06-41190020.
 
 
Lees meer

ontwerp opleiding

Ontwerp opleiding en meer....

Het nieuwe jaar is gestart en hoe! Er komen allemaal mooie dingen op mijn pad waar ik heel blij mee ben.

Caroline en Linda helpen mij als social media manager. Je krijgt nu nog leukere berichten dan hiervoor want Caroline en Linda zijn fan van kinderkleding en zullen je steeds meer informeren over alle leuke producten die we online hebben staan. Daarnaast gaan we superleuke winacties organiseren dus hou onze Facebook, Instagram en Pinterest in de gaten! Jozé helpt mij ook sinds kort. Jozé is naaister.

Lees meer

Nieuwe verzender My Parcel

19 jan. 2017 13:15:00

post.nl

My Parcel nieuwe verzender voor Ninie kinderkleding

Naar aanleiding van de batches met onterechte boetekaarten die regelmatig verstuurd worden door Post.nl hebben we besloten om te zoeken naar een nieuwe verzender voor onze pakketten en brievenbuspost pakketten.
 
Wij zijn blij om jullie te mogen laten weten dat vanaf heden bijna alle verzending (op brievenbuspost na) verzonden gaat worden via My Parcel.
 
Bij bestellingen boven de 20 euro versturen we jouw bestelling via een brievenbuspost pakket met track & trace code of met Post.nl pakketpost.
Lees meer

Happy new year

1 jan. 2017 08:58:00

Happy new year

Happy New Year! 

Wij wensen je een heel gezond, gelukkig en gezellig 2017! 

Ontzettend bedankt dat je klant bent bij ons, dat waarderen we enorm. 

Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te adviseren, te gekke kleding te produceren met onze eigen kledinglijn waarin de kids kunnen spelen.  

Om mooie andere merken in te kopen die ook eerlijk geproduceerd zijn, waar goede lonen zijn betaald voor de werknemers, er normale werktijden gehanteerd worden en mensen blij zijn om de merken te maken.

Lees meer

geluk

Doen waar je het meeste van houdt....

Ik ben erg gelukkig! En jij? Ben jij ook gelukkig? Ruim 6 jaar geleden heb ik gekozen om te gaan doen wat mij gelukkig maakt en ben ik mijn dromen achterna gegaan.
 
Ik wilde heel graag een eigen kledinglijn starten voor meiden, maar dan wel een vrolijke en hippe kledinglijn voor meiden. Ik ben zeer creatief en kan hierin al mijn creativiteit kwijt.
 
Verder hou ik er heel erg van om behulpzaam te zijn. Ik vind het superleuk om mijn klanten te adviseren en ze enthousiast te maken over de kleding die ik verkoop.
 
Van het een kwam het ander en nu 6 jaar later heb ik 3 prachtige webshops, Ninie kinderkleding, haar coole broer Stoereboys.nl en haar zusje Meisjesmaillots.nl.
Lees meer

Blog 1 tot 10 van 17

Stel een Oplopende Directie in

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meld je aan voor Meisjesmaillots.nl nieuwsbrief
Ontvang 10% korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Meisjesmaillots.nl bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Meisjesmaillots.nl, krijg je eenmalig 10% korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Meisjesmaillots.nl gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x